Home DESPRE NOI LICITATII DIVERSE CONTACT:

                             DESPRE NOI
                                                                                                       

 

 

ECHIPA DE LUCRU

 

ASOCIATUL COORDONATOR  al DELFINUL IPURL este avocat  definitiv, membru in Baroul Bucuresti din anul 1997, este cadru universitar cu titlul de lector universitar doctor, este consilier in proprietate intelectuala si practician in reorganizare si lichidare  judiciara. Activitatea sa profesionala de peste 10 ani se desfasoara in principal in domeniul dreptului comercial si in special in  procedura falimentului si reorganizarii judiciare. In calitatea sa de avocat a participat in cadrul proceselor atat ca reprezentant legal pentru creditori , dar si pentru societati debitoare, avand prin urmare o  vasta experienta profesionala in acest domeniu in special. In cariera sa profesionala, asociatul coordonator a reprezentat inclusiv numeroase societati comerciale  persoane juridice straine, precum si asociati straini in persoane juridice romane, fapt ce a determinat  acumularea unor cunostinte  suplimentare din domeniul juridic al dreptului international cu specializare  referitor la persoana fizica si juridica  in dreptul international privat.  Suplimentar,  asociatul coordonator al DELFINUL IPURL, in exercitarea profesiei de avocat, a efectuat   punerea in practica a prevederilor legii 85/2006 in ceea ce priveste intocmirea si punerea in aplicare a planurilor de reorganizare ale unor debitoare aflate in dificultate. Toate planurile intocmite  au fost confirmate de adunarea creditorilor si au fost  admise si confirmate si de catre judecatorul sindic desemnat in dosare.

PERSONAL PROPRIU Pentru  desfasurarea activitatii DELFINUL IPURL are angajat personal propriu, precum si o serie de colaboratori cu pregatire de specialitate. Persoanele angajate  sunt licentiate in stiinte juridice cu studii efectuate in sistemul de invatamant de stat, au experienta de peste opt ani de exercitare a profesiei de consilier juridic, o buna pregatire profesionala consolidata prin absolvirea cumulativ a doua mastere de specialitate  in domeniul dreptului afacerilor si al administratiei europene, exercitand profesia in mod special in domeniul  dreptului commercial si cu precadere in procedura lichidarii si a reorganizarii judiciare si in domeniul legislatiei europene, cu privire la subiecti de drept cu element de extraneitate. De asemenea, personalul de specialitate este completat de personal  cu  atributii auxiliare. Intreg personalul are studii superioare, fiecare membru al echipei este bun cunoscator al limbilor straine de  interes pentru  Romania- engleza , franceza,  rusa, spaniola, turca, germana, de asemenea , personalul are bune abilitati pentru utilizarea  programelor  de informatica  atat de necesare pentru celeritatea activitatii.

COLABORATORI In functie de necesitati, in diferite momente ale lichidarii, specialistii mentionati vor fi completati cu experti tehnici si contabili, indeosebi locali, sau chiar recrutati din cadrul fostilor salariati ai societatii aflate in curs de lichidare judiciara.

Send mail to office@delfinul.eu with questions or comments.
Copyright 2008 DELFINUL IPURL
Last modified: 06/01/08